Subaşı, ata mesleği olan Kırmızı et üretimine 1987 yılında Bilecik Pelitözü köyünde yapmış olduğu 30 büyükbaş, 50 küçükbaş kapasiteli besihanesi ile kırmızı et üretimine başlamıştır. 2015 yılında Bilecik ili Kızıldamlar köyüne yapmış olduğu Modern özelliklere sahip yatırım ile kapasitesini büyükbaş için 600 adete, küçükbaş için 400 adete çıkartmıştır. Besi işletmesinde tamamen hijyenik ve kontrollü olarak yapılan karkas üretimi, Kendi bünyesinde bulunan Et parçalama tesislerinde mamül haline getirilerek perakende satış noktalarında tüketicilerin satışına sunulması yanında, toptan satışa sunulmakta ve yine kendi bünyesindeki yemek üretim tesislerinde hammadde olarak kullanılmaktadır.
Subaşı tarladan çatala gıda güvenliği ilkesi kapsamında yapmış olduğu üretimlerine paralel olarak büyükbaş ve küçükbaş yetiştiriciliğinde kullanılacak yemleri kendi tarlalarında ithal tohun kullanmadan üretmektedir. Bu tarlalarda kullanılması gereken gübreyi ise besihane de kurulan gübre havuzundan temin etmektedir. Bölgede ilk olarak besihane de şerbet gübre üretimi yapılmakta ve yağmurlama yöntemi ile tarlalar gübrelenmektedir. Böylece üretimde suni gübre kullanılmamakta, ve organik yem üretimini riske atmamaktadır.
2018 yılı itibariyle büyük baş hayvan kırmızı eti üretiminde ihtiyaç duyulan besi hayvanlarını dışarıdan temin etmek yerine limuzin, charole, simental, angus gibi et ırkı ve kombine ırk damızlık sığırlar temin etmiş, kendi besi metaryali olan buzağıları kendi bünyesinde üretmeye başlamıştır.
Subaşı, süt üretimi, damızlık süt ve et ırkı hayvan üretimi ile ilgili çalışmalarına devam etmekte ve bu alanda büyüme stratejileri geliştirmektedir.